19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Τραγωδία στην Πεύκη: Μητέρα πέταξε το παιδί της από την ταράτσα κι αυτοκτόνησε (Εικόνες)


    Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στις 11:40 στην Πεύκη.
    Μία 35χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα του τριώροφης κατοικίας επί της οδού Κολοκοτρώνη και εν συνεχεία πήδηξε και η ίδια στο κενό.
    Και οι δύο βρήκαν φρικτό θάνατο.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 35χρονη μητέρα, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν η αφορμή που την οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη και εν συνεχεία στο απονενοημένο διάβημα.
    Η 5χρονη κορούλα της φέρεται να ήταν ΑμεΑ.
    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα.
    Συγκλονισμένος ο παππούς του παιδιού
    Συγκλονισμένος ο παππούς της 5χρονης και πεθερός της 32χρονης τραγικής μητέρας στην Πεύκη.
    Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού που βρέθηκαν νεκρές στην Πεύκη το πρωί περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.
    «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», σημείωσε ο πεθερός της 32χρονης.
    «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε ο παππούς του παιδιού.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ