Παγετός και χιονόπτωση σε ορεινές περιοχές της Λάρισας

Newsroom L&O 30-12-2019 14:50 Τελευταία ενημέρωση: 30-12-2019 14:53
Παγετός και χιονόπτωση σε ορεινές περιοχές της Λάρισας
Ο αντιπεριφεριάρχης καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες

Παραμένει και σήμερα ο παγετός στα ορεινά του νομού Λάρισας, καθώς οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές λόγω της κακοκαιρίας. Από το πρωί σημειώνονται φαινόμενα χιονόπτωσης σε ορισμένες περιοχές, με τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας να επιχειρούν ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λάρισας, Χρήστος Καλομπάτσιος, σημείωσε ότι εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν από τα ξημερώματα ρίχνοντας αλάτι στις περιοχές Ανατολή Αγιάς, Σπηλιά Κισσάβου, Σκλήθρο Αγιάς, Καλλιπεύκη Τεμπών και Σκοπία Φαρσάλων. Επίσης, εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται και στο οδικό δίκτυο των περιοχών της Ελασσόνας.

Σύμφωνα με τον κ. Καλομπάτσιο οι δρόμοι σήμερα σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο παραμένουν ανοιχτοί και η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά. Ο αντιπεριφεριάρχης καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo