19.9 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
More

    Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θρίλερ στα Πετράλωνα – Ο 21χρονος ομολόγησε τη δολοφονία και τον τεμαχισμό 50χρονου!


    Ένα αστυνομικό θρίλερ με ολοένα και περισσότερα συγκλονιστικά στοιχεία βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα, καθώς ένας 21χρονος άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία του 50χρονου νονού του αλλά και τον τεμαχισμό του.
    Οι αστυνομικοί στις εκτεταμένες έρευνες στο σπίτι του νεαρού, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εντόπισαν κηλίδες αίματος σε κουβέρτα και δύο δωμάτια ενώ ο φερόμενος ως θύτης υποστηρίζει, πως τον σκότωσε την προηγούμενη Πέμπτη, στη συνέχεια τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του σε δύο κάδους απορριμμάτων.
    Μάλιστα υπάρχει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που δείχνουν τον νεαρό να κατευθύνεται στους κάδους απορριμμάτων κρατώντας δύο σακούλες στα χέρια.
    Φέρεται να εναπόθεσε τις σακούλες στους κάδους, τους οποίους άδειασαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας στα απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων, καθιστώντας σχεδόν ανέφικτη την εύρεσή τους.
    Την ίδια ώρα φέρεται να αγνοείται η μητέρα του 21χρονου, η οποία φέρεται να είπε πως ο γιος της θα «έκανε κομμάτια τον νονό του».
    Ο συναγερμός σήμανε όταν φίλοι του 50χρονου, που είχαν μέρες να τον δουν στο καφενείο μετέβησαν στο σπίτι για να δουν, εάν είναι καλά και άκουσαν πρώτοι τη φρικτή αυτή ιστορία.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ