Β. Ντούμας κατά Ν. Τόσκα: Να κάνει ότι κοιμάται, όπως συνέστησε στους πολίτες

Newsroom L&O 23-12-2019 08:14 Τελευταία ενημέρωση: 23-12-2019 08:45
Β. Ντούμας κατά Ν. Τόσκα: Να κάνει ότι κοιμάται, όπως συνέστησε στους πολίτες
Η ανεξάρτητη αρχή θα αποφανθεί για τα συμβάντα στο Κουκάκι, δήλωσε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών

«Να κάνει ότι κοιμάται ο Τόσκας, όπως συνέστησε στους πολίτες» δήλωσε δεικτικά ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, σύμφωνα με την οποία «κατήργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, επειδή ήταν οι μπαχαλάκηδες του κράτους».

«Πολιτικοί παράγοντες εκμεταλλεύονται τις "γκρίζες ζώνες" της αστυνομίας προκειμένου να δημιουργήσουν αναχώματα στη δουλειά τους» εκτίμησε ακόμη ο κ. Ντούμας αναφερόμενος στα γεγονότα στο Κουκάκι κατά την επιχείρηση εκκένωσης τριών καταλήψεων, στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν ο σκηνοθέτης, κ. Ινδαρές, και οι δύο γιοι του ως μετέχοντες σε κατάληψη.

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών κληθείς να τοποθετηθεί για το τι ακριβώς έγινε,  καθώς οι συλληφθέντες υποστηρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τον κατειλημμένο χώρο, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως υπάρχουν καταθέσεις και από τις δύο πλευρές, πως ο ίδιος αποδέχεται την εκδοχή των συναδέλφων του, αλλά πως στο τέλος ο μόνος κριτής είναι η Ανεξάρτητη Αρχή που εξετάζει την υπόθεση, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να αποφανθεί.

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών σχολίασε ακόμη  πως με βάση τα συμβάντα ενδεχόμενου υπερβάλλοντα ζήλου από πλευράς αστυνομικών, έχουν δημιουργηθεί στο δημόσιο διάλογο δύο πόλοι, ένας υπέρ της αστυνομίας και ένας κατά, λες και το θέμα είναι η ίδια η αστυνομία και όχι τα συγκεκριμένα περιστατικά που ερευνώνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo