16.1 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό: Καραμπόλα μετά από άγρια καταδίωξη κακοποιών στο Κορωπί (Εικόνες)


    Στη σύλληψη πέντε κακοποιών, Ρομά, οι οποίοι αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα που τους έκαναν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να γίνε έλεγχος στο όχημα, προχώρησαν αστυνομικοί στο Κορωπί.
    Το όχημα που επέβαιναν οι πέντε αθίγγανοι θεωρήθηκε ύποπτο, διότι είχε προηγηθεί διάρρηξη στην περιοχή. Και όπως αποδείχθηκε αυτοί ήταν οι δράστες διάρρηξης επί της οδού Γαλήνη έναντι κτήματος Βαλάση, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, μάρκας Audi, βρέθηκαν τα κλοπιμαία αλλά και μάσκες.
    Οι επιβαίνοντες όχι μόνο δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους του Κορωπίου.
    Οι κακοποιοί έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή άλλων διερχόμενων οδηγών, και μάλιστα προκάλεσαν καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καραμπόλα, ένας εκ των κακοποιών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης με ταξί, ενώ οι άλλοι τέσσερις Ρομά έτρεξαν μέσα στα χωράφια.
    Και οι πέντε δράστες, ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νοτιοανατολικής Αττικής.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ