Σάλος στην Ιταλία: 19χρονη πόζαρε δίπλα στον Σαλβίνι υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο

Newsroom L&O 20-12-2019 09:15
Σάλος στην Ιταλία: 19χρονη πόζαρε δίπλα στον Σαλβίνι υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο
Τι υποστήριξε η 19χρονη για την φωτογραφία

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία η φωτογραφία που ανάρτησε 19χρονη, η οποία πόζαρε  δίπλα στον αρχηγό της Λέγκα κατά τη διάρκεια πτήσης της, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μπάρι στο Μιλάνο.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας φαίνεται να κοιμάται του καλού καιρού, ενώ η νεαρή Ερίκα Λάμπε τραβάει μία selfie δίπλα στον πολιτικό κάνοντας άσεμνη χειρονομία.

Τη φωτογραφία ανέδειξε ο ίδιος ο Σαλβίνι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας στη λεζάντα «τι ωραία να ταξιδεύεις με ευγενικούς ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να διαδηλώνουν κατά του μίσους, της βίας και των προσβολών».

Τι υποστήριξε η 19χρονη για την φωτογραφία

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες ώστε η 19χρονη αποφάσισε να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Νωρίτερα, η ίδια είχε καυτηριάσει την επιλογή του Σαλβίνι να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά της «διασφαλίζοντας ότι θα δεχθώ βαριές προσβολές, απειλές θανάτου αλλά και εικόνες πορνό».

«Εγώ τράβηξα τη φωτογραφία για να επισημάνω την σύμπτωση του να ταξιδεύεις σε πτήση χαμηλού κόστους έχοντας δίπλα σου τον Σαλβίνι. Η χειρονομία απευθυνόταν στους φίλους μου και δεν είχε να κάνει τίποτα με τον Σαλβίνι τον οποίο εξάλλου «περικύκλωσα» με καρδούλες».

Η κοπέλα υποστήριξε, επίσης, ότι δεν ανήκει στο κίνημα των επικριτών του Σαλβίνι.

«Δεν είμαι αριστερή, ούτε και δεξιά. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική και πιθανώς σε λίγα χρόνια να την αντιλαμβάνομαι καλύτερα. Δεν περίμενα τέτοια δημοσιότητα και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα για κάτι το οποίο έκανα με διαφορετική πρόθεση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo