Αμετανόητος! Συνελήφθη...για τέταρτη φορά να οδηγεί μεθυσμένος

Newsroom L&O 19-12-2019 14:23
Αμετανόητος! Συνελήφθη...για τέταρτη φορά να οδηγεί μεθυσμένος
Ο 56χρονος υπεβλήθη σε αλκοτέστ που ... χτύπησε «κόκκινο»

Πραγματικά αμετανόητος ένας 56χρονος Έλληνας ο οποίος χθες τη νύχτα, στο κέντρο του Ηρακλείου, συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη για τον συγκεκριμένο..

Περίπου στις 23.30 πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία για ένα γκρι ΙΧ που κινούνταν επικίνδυνα στην πλατεία 18 Άγγλων, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Αμέσως αστυνομικοί της Τροχαίας κινητοποιήθηκαν προς αναζήτηση του οχήματος, το εντόπισαν στη συμβολή των λεωφόρων Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρου και το ακινητοποίησαν.

Ο 56χρονος υπεβλήθη σε αλκοτέστ που ... χτύπησε «κόκκινο».  Τα 2 mgr/lt εκπνεόμενου αέρα που «έγραψε» το αλκοολόμετρο οδήγησαν αναπόφευκτα στη σύλληψη του άνδρα και την ακινητοποίηση του οχήματος. Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω άνδρας είχε πιαστεί να οδηγεί σε κατάσταση μέθης.

Στο Ηράκλειο έχει εντοπιστεί άλλες δυο φορές, το 2014 και το 2016, ενώ δεν άλλαξε πρακτική ούτε όταν βρέθηκε με τιμόνι στα χέρια στην Αθήνα, πέρυσι τον Αύγουστο. Και τις τρεις φορές συνελήφθη, ενώ την τελευταία φορά του αφαιρέθηκε και το δίπλωμα οδήγησης από την Τροχαία Αθηνών για χρονικό διάστημα 5,5 ετών με βάση το άρθρο 42 παράγραφο 8 του ΚΟΚ. Μάλιστα, με βάση τον τελευταίο Νόμο 4530 που ισχύει από τις 30/03/2018, ο ίδιος κινδυνεύει πλέον να χάσει δια παντός το δίπλωμα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 56χρονος με το όχημά του έκανε ... το γύρο του Ηρακλείου νωρίτερα και πέρασε και από την πλατεία Ελευθερίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo