ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ανάληψη ευθύνης για μπαράζ εμπρησμών -Ανάμεσά τους το καφέ του Ρωμανού και το σπίτι δημοσιογράφου

Newsroom L&O 18-12-2019 11:16 Τελευταία ενημέρωση: 18-12-2019 11:18
Ανάληψη ευθύνης για μπαράζ εμπρησμών -Ανάμεσά τους το καφέ του Ρωμανού και το σπίτι δημοσιογράφου
Υπογράφεται από τις Ομάδες διασποράς της Ανομίας

«Τα τελεσίγραφα επιστρέφονται…» αναφέρουν οι Ομάδες διασποράς της Ανομίας που ανέλαβαν με ανάρτησή τους την ευθύνη για μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων το προηγούμενο διάστημα.

Η ανάρτηση έγινε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού περιεχομένου. «Σαν μια πρώτη απάντηση στο τελεσίγραφο του Χρυσοχοίδη αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις» λένε χαρακτηριστικά:

  • Στην μαρίνα του Αλίμου γιατί «η χλιδή τους είναι βαμμένη με αίμα και αξίζει να χαθεί στις φλόγες της εξέγερσης» οπως υποστηρίζουν.
  • Σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, «καθώς οι σεκιουριτάδες αποτελούν την προεικόνιση της ιδιωτικής αστυνομίας του νεοφιλελεύθερου μέλλοντος».
  • Στην καφετέρεια – ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκο Ρωμανό, καθώς συμφωνα με τους εμπρηστές «τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί».
  • Στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη Θεωδόση Πάνου, επειδή «όσοι αποτελούν την φωνή της καταστολης και διαμορφώνουν την κρατική προπαγάνδα βρίσκονται εκτεθημένοι και τα σπίτια τους είναι γνωστά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo