19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Τρεις εκκενώσεις καταλήψεων στο Κουκάκι: Οι αστυνομικοί άνοιξαν τις πόρτες με τροχούς – Ένταση και κρότου λάμψης (Εικόνες)


    Τριπλή επιχείρηση για εκκένωση καταλήψεων στο Κουκάκι πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί η ΕΛ.ΑΣ, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν στις οδούς Ματρόζου 45, Παναιτωλίου 21 και Άρβαλη 3.
    Κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων σημειώθηκαν επεισόδια, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ βρήκαν την αντίσταση των καταληψιών στα δύο από τα τρία κτήρια στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου.
    Ειδικότερα,στην οδό Ματρόζου, οι καταληψίες βγήκαν από το σφραγισμένο κτήριο στην ταράτσα, από όπου και πέταξαν καπνογόνα και πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι «απάντησαν» με ρίψη χειροβομβίδων κρότου -λάμψης.
    Και στην οδό Παναιτωλίας ήταν ανάλογη η κατάσταση, με τους καταληψίες να αντιδρούν στην αστυνομική παρουσία. Κάποιοι από τους ταμπουρωμένους στο κτήριο, ανέβηκαν στην ταράτσα του, από όπου και φώναξαν συνθήματα.
    Και στις δύο περιπτώσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες με τροχούς.
    Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν μπει και στα τρία κτίρια και όλα είναι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν βρεθεί και στο κτίριο της οδού Αρβάλη δύο άτομα τα οποία, όμως, δεν προέβαλαν αντίσταση.
    Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις εντάσσονται στον σχεδιασμό της αστυνομίας για την εκκένωση όλων των υπό κατάληψη κτιρίων, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να τα εγκαταλείψουν οι καταληψίες.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ