15.6 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Αλ. Μαντζούτσος


    Την παραίτησή του από από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών υπέβαλλε ο Αλέξανδρος Μαντζούτσος, ο οποίος προέρχεται από τον συνδυασμό «Ο δικηγόρος-Όλοι εμείς μαζί».
    Ο κ. Μαντζούτσος παραιτήθηκε υπέρ του συναδέλφου του Βενιαμίν Μπατή του ίδιου συνδυασμού, ο οποίος κατέλαβε θέση α’ αναπληρωματικού συμβούλου στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, καθώς ο εν λόγω συνδυασμός δεν μπόρεσε να εκλέξει πρόεδρο.
    Ο κ. Μαντζούτσος αναφέρει ότι παραιτήθηκε από σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου προς άρση «της αδικίας του εκλογικού συστήματος και με σεβασμό στην κοινή εντολή εκπροσώπησης» που έλαβε ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχε κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες στο Δικηγορικό Σύλλογο. Σημειώνει πάντως ότι μπορεί να αποχωρήσει από τη Διοίκηση του ΔΣΑ αλλά «παραμένει πιο ενεργός από ποτέ» και ότι «ξεκινάει από την αρχή το διάλογο με τους συναδέλφους, με την ελπίδα ότι η κοινωνία των δικηγόρων θα αναδείξει επιτέλους μια σύγχρονη, ισχυρή δικηγορική παρουσία στο Σύλλογό μας, αντάξια του λειτουργήματός μας και του κλάδου μας».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ