• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Β. Ντούμας: Οι εμπρησμοί στο Κολωνάκι κινήσεις απόγνωσης κι εκδίκησης

lawandorder.gr 16-12-2019 08:32 Τελευταία ενημέρωση: 16-12-2019 08:34
Β. Ντούμας: Οι εμπρησμοί στο Κολωνάκι κινήσεις απόγνωσης κι εκδίκησης
Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών προανήγγειλε μπαράζ ατομικών αγωγών κατά της βουλευτή Νίνας Κασιμάτη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Για κινήσεις απόγνωσης και εκδίκησης έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο πρόεδρος των ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, αναφορικά με το μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα σε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι.

Απαντώντας σε ερώτηση αν οι επιθέσεις σχετίζονται με τις τελευταίες... προειδοποιήσεις του Ρουβίκωνα, σημείωσε ότι χωρίς να υπάρχουν ακόμα ασφαλή στοιχεία, ωστόσο, φαίνεται ότι πρόκειται για μια ακόμα καταδρομική επίθεση, ενώ τόνισε ότι όσο καθαρίζουν τα Εξάρχεις, που ήταν «ορμητήριο και καταφύγιο», θα αποκεντρώνεται η δράση τέτοιων ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι οι επιθέσεις τους θα είναι όλο και ποιο δύσκολες.

Σε αυτό το πλαίσιο έκανε λόγο για κινήσεις απόγνωσης και εκδίκησης και επισήμανε την αποφασιστικότητα της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να τελειώνουν οι περίπου 26 καταλήψεις που έχουν απομείνει. 

«Βροχή» οι αγωγές εναντίον της Ν. Κασιμάτη

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών προανήγγειλε, επίσης, μπαράζ ατομικών αγωγών κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, από αστυνομικούς για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», υπογραμμίζοντας ότι η συγγνώμη της ήταν προσχηματική, κάτι που εξόργισε περισσότερο τους αστυνομικούς.

Διαβάστε και:

Μαυροειδάκος: Δεν δεχόμαστε τη συγγνώμη της κ. Κασιμάτη - Υβρίζει και νεκρούς θα είναι χιλιάδες οι αγωγές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo