ΚΙΝΑΛ για την επίθεση Πολάκη σε Σημίτη: Ψάχνουμε στα like για να βρούμε τον Μπίστη, τη Ζορμπά και άλλους «εκσυγχρονιστές»

Newsroom L&O 15-12-2019 17:48 Τελευταία ενημέρωση: 15-12-2019 17:50
ΚΙΝΑΛ για την επίθεση Πολάκη σε Σημίτη: Ψάχνουμε στα like για να βρούμε τον Μπίστη, τη  Ζορμπά και άλλους «εκσυγχρονιστές»
Καυστικό σχόλιο για τα στελέχη της Κεντροαριστεράς που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ


«Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη, την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους "εκσυγχρονιστές" συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα», σχολίασε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Κώστα Σημίτη, ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται πως σκληρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Με αφορμή το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού για τα ελληνοτουρκικά και τις ευθύνες του διαδόχου του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Πολάκης καλεί «τον Κώστα Σημίτη να πάει να κρυφτεί σε καμία τρύπα».

Σε ανάρτησή του στο Facebook τον κατηγορεί μεταξύ άλλων για τη στάση του στα Ίμια και την παράδοση του Οτσαλάν στην Τουρκία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo