Διαδοχικές επισκέψεις του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γ.Καμπά σε Σαμοθράκη και Θράκη

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 14-12-2019 13:33 Τελευταία ενημέρωση: 14-12-2019 13:33
  • image-0
  • image-1
  • image-2
  • image-3
Διαδοχικές επισκέψεις στη Σαμοθράκη, αλλά και στη Θράκη πραγματοποίησε χθες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς

Διαδοχικές επισκέψεις στη Σαμοθράκη, αλλά και στην περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στη Θράκη πραγματοποίησε χθες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, αντιστοίχως.

Στη Σαμοθράκη ο Αρχηγός μετέβη στο Στρατόπεδο «Δημογέροντα Χατζηγιώργη» και στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «Κορυφή», ενώ ακολούθως επισκέφθηκε το ΕΦ «5», το Στρατόπεδο «Παπαναστασίου», το ΕΦ «Πλαγιών» και το Στρατόπεδο «Δελαγραμμάτικα» στην ΠΕ του Δ΄ΣΣ στη Θράκη.

Σε όλες τις προαναφερθείσες επισκέψεις του ο Αρχηγός έλεγξε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των φυλακίων, πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό των Σχηματισμών που επισκέφτηκε, το οποίο συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της επισκέψεώς του στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΣ επιθεώρησε τα αποτρεπτικά εμπόδια επί των διαβάσεων και της δυτικής όχθης του Έβρου ποταμού και παρακολούθησε κοινές δράσεις διαχειρίσεως μεταναστευτικών ροών μεταξύ του Στρατού Ξηράς και της ΕΛΑΣ.

«Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και του ηθικού
του προσωπικού, καθώς και η πρόοδος υλοποίησης σχεδιασθείσας ενισχυμένης
συνδρομής του Στρατού στο έργο της ΕΛΑΣ για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, δια μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου», σημειώνεται χαρακτηριστικώς από το ΓΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo