Βίκυ Σταμάτη: Καταθέτει έφεση κατά της πρωτόδικης καταδίκης Πολάκη

Κατερίνα Μάνθου 13-12-2019 08:53 Τελευταία ενημέρωση: 13-12-2019 09:26
Βίκυ Σταμάτη: Καταθέτει έφεση κατά της πρωτόδικης καταδίκης Πολάκη
Η κυρία Σταμάτη παρά την πρωτόδικη δικαίωση της από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, πρόκειται να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών.
Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που υποχρεώνει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να της καταβάλλει αποζημίωση 2.000 ευρώ για εξύβριση, πρόκειται να καταθέτει η Βίκυ Σταμάτη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Δικηγορική Εταιρεία Αγαπηνός», η οποία εκπροσωπεί τη Β. Σταμάτη αναφέρονται τα εξής: «Η Βασιλική Σταμάτη έδωσε σήμερα εντολή στην «Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός» για την κατάθεση έφεσης κατά της πρωτόδικης καταδίκης του π. Υπουργού Υγείας αναφορικά με τις ύβρεις που εξαπέλυσε από δημόσιο βήμα την 02α /11ου /2017.

Η κυρία Σταμάτη παρά την πρωτόδικη δικαίωση της από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, πρόκειται να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών, ώστε να απαλειφθούν από την πρωτόδικη απόφαση οι επικίνδυνες για το γυναικείο φύλοπαραδοχές περί δήθεν συνυπαιτιότητάς της στην αήθη επίθεση με ακραία φυλετικά κριτήρια που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρώην Υπουργός Υγείας επιδιώκοντας την αναδημοσίευση της ενώπιον των 50.000 ακολούθων της σελίδας του στο μέσο κοινωνικής δικτύωση «Facebook», καθώς και την διαπόμπευσή της ενώπιον του συνόλου του ελληνικού Τύπου.

Οι υβριστικές σεξιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δημοσίως σε βάρος μίας γυναίκας και μητέρας θα πρέπει να τύχουν της απερίφραστης και βαρύτατης καταδίκης από την Δικαιοσύνη μίας Ευρωπαϊκής χώρας που σέβεται τα δικαιώματα και την αξία των γυναικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo