ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Βόλος: Εξαφάνιση-μυστήριο πατέρα δύο παιδιών - Πήγε στη δουλειά του και δε γύρισε

Newsroom L&O 11-12-2019 13:20 Τελευταία ενημέρωση: 11-12-2019 13:21
Βόλος: Εξαφάνιση-μυστήριο πατέρα δύο παιδιών - Πήγε στη δουλειά του και δε γύρισε
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έχει ξεκινήσει τις έρευνες ήδη από προχθές το βράδυ

Εφυγε από την εργασία του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι. Αγωνία για την τύχη 37χρονου Βολιώτη, που αγνοείται από προχθές. Ο Ηλίας Πινακάς, που εργάζεται ως σεκιούριτι σε κατάστημα του Old City και είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν έχει δώσει σημείο ζωής από προχθές Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ανησυχεί ότι κάτι κακό του έχει συμβεί.

H σύζυγός του Αγγελική Τριανταφύλλου μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είπε: «Τον αγαπάμε όλοι πάρα πολύ. Ο,τι και να συμβαίνει, να δώσει κάποια σημεία ζωής. Τον αγαπάμε και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο».

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έχει ξεκινήσει τις έρευνες ήδη από προχθές το βράδυ μετά από παράκληση της οικογένειας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει κανένα ίχνος του 37χρονου. Ο εκπρόσωπος της Λέσχης Βασίλης Ηλιόπουλος είπε ότι οι έρευνες επεκτάθηκαν χθες σε ολόκληρο τον Βόλο, σε περιοχές που θα μπορούσε να έχει επισκεφθεί ο αγνοούμενος.

Οι εθελοντές αναζητούσαν τον 37χρονο στον Σωρό, στον Αγιο Στέφανο, στην Κουκουράβα, στη Μακρινίτσα, σε κάθε πιθανό σημείο, όμως δυστυχώς στις έρευνες δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Οι εθελοντές έχουν ήδη ερευνήσει από προχθές το βράδυ τη διαδρομή που ακολουθούσε ο αγνοούμενος από την εργασία του στο σπίτι, που είναι στον Αγιο Γεράσιμο. Ο αγνοούμενος βοηθούσε επίσης τον πατέρα του που διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στην Ανακασιά.

«Συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας απευθύνθηκε σε εμάς και ζήτησε βοήθεια. Αρχικώς φοβηθήκαμε μήπως κάτι του είχε συμβεί επιστρέφοντας από την εργασία του στο σπίτι. Ψάξαμε παντού σε όλους τους δρόμους και τους παράδρομους. Μήπως ο 37χρονος αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και σταμάτησε κάπου με το αυτοκίνητό του. Δεν βρήκαμε τίποτα», είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

Στις έρευνες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων συμμετέχουν δέκα εθελοντές. Η οικογένεια του αγνοούμενου έχει απευθυνθεί στην Αστυνομία από προχθές, αλλά επειδή δεν είχε συμπληρωθεί το 24ωρο που απαιτείται δεν είχε γίνει δήλωση εξαφάνισης.

Ο 37χρονος Βολιώτης αποχώρησε από την εργασία του στις 2 το μεσημέρι με το αυτοκίνητό του Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377, ενώ φορούσε τη στολή σεκιούριτι και συγκεκριμένα μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Συνάδελφοί του ενημέρωσαν τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων ότι φαινόταν να είναι καλά, καθώς πριν την αποχώρησή του μιλούσαν για τους αγώνες και υπήρχε ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εργασία.

Η οικογένεια του 37χρονου έκανε έρευνες και στον τόπο καταγωγής του αγνοούμενου στον Αγιο Ιωάννη Κισσού, αλλά και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Παρακαλεί οποιονδήποτε αντιληφθεί το παραμικρό να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo