Ελεύθεροι οι συλληφθέντες μετά την πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο

Κατερίνα Μάνθου 09-12-2019 15:55 Τελευταία ενημέρωση: 09-12-2019 15:58
Ελεύθεροι οι συλληφθέντες μετά την πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο
Από το σύνολο των κατηγορουμένων μόνο σε τέσσερις εξ' αυτών επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους
Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα από την αρμόδια ανακρίτρια μετά τις απολογίες τους για κακουργήματα οι 11 συλληφθέντες μετά την πορεία στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορoύμενοι κατά τις απολογίες τους υποστήριξαν ότι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής και πως δεν είχαν στην κατοχή τους εκρηκτικές ύλες.
 
Από το σύνολο των κατηγορουμένων μόνο σε τέσσερις εξ' αυτών επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
 
Να σημειωθεί ότι σε βάρος των συλληφθέντων οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα κακουργήματα της κατοχής εκκριτικών υλών, της έκρηξης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. 
 
Στα δικαστήρια σήμερα προς συμπαράστασή τους βρέθηκαν περί τους 50 άτομα ανάμεσά τους και Ιταλοί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo