19.2 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 4 περιοχές την Κυριακή: Σύνταγμα, Πλάκα, Ζωγράφου και Κηφισό


    Σύνταγμα
    Λόγω εκτέλεσης εργασιών βελτίωσης σηματοδοτικών εγκαταστάσεων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, ως εξής:
    Στην οδό Πλ. Συντάγματος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως, εναλλάξ ανά λωρίδα, στις 08/12/2019 κατά τις ώρες 23.00’ έως 23.59’ και στις 09/12/2019, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
    Στη Λ. Β. Κωνσταντίνου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώδου Αττικού, στις 10/12/2019, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
    Πλάκα
    Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «THE TOC MERRYTHON 2019» την Κυριακή 8/12/2019 και κατά τις ώρες 09.00΄-11.00΄ θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:
    Ροβέρτου Γκάλι, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Χατζηχρήστου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Γαριβάλδι, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Ακάμαντος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Στησικλέους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρόης και της Λεωφόρου Συγγρού.
    Αρακύνθου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Παναιτωλίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Φρυνίχου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Λυσικράτους, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Σέλλεϋ, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Τριπόδων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Πρυτανείου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
    Ζωγράφου
    Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Ζωγράφου CityRun», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, από την 09.00΄ έως την 13.00΄ ώρα, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 06.00΄ έως την 13.00΄ ώρα της Κυριακής 08/12/2019, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Ζωγράφου, ως εξής:
    Λ. Γ. Παπανδρέου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Ούλωφ Πάλμε, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Αυξεντίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Λ. Στρ. Παπάγου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Γρ. Κουσίδη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου.
    Ηρ. Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Γρ. Κουσίδη.
    Ιλισίων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Γ. Ζωγράφου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Α. Παναγούλη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Κοκκινοπούλου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Κοκκινοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Γ. Παπανδρέου και της οδού Ηφαιστίωνος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Γρ. Αυξεντίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Γερασίμου και Ούλωφ Πάλμε και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Κρήτης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Αγ. Ελένης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Μυκόνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καζαντζάκη και Γ. Ζωγράφου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Αγίου Γεωργίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.
    Ρέντη
    Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης-επανατοποθέτησης γέφυρας σήμανσης, στις 08.12.2019, με εναλλακτική ημερομηνία στις 15-12-2019, κατά τις ώρες 06.30’ έως 14.30’, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Κηφισού, περιοχής Δήμων Νίκαιας-Aγ.Ι.Ρέντη, ως εξής:
    Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή και στις δύο δεξιές λωρίδες, στο τμήμα της 700μ. πριν τη συμβολή του ανισόπεδου κόμβου της με την Π. Ράλλη έως και 200μ. μετά, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
    Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της 500μ. μετά τη συμβολή του ανισόπεδου κόμβου της με την Π. Ράλλη έως 200μ. πριν, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
    Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ