Λαμία: Ελεύθερος ο πρώην εθνοφύλακας που βίαζε κοπέλες

Newsroom L&O 06-12-2019 09:46 Τελευταία ενημέρωση: 06-12-2019 09:47
Λαμία: Ελεύθερος ο πρώην εθνοφύλακας που βίαζε κοπέλες
Όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της δίκης

Ένοχος για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και αθώος για την αρπαγή, ήταν η ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον 35χρονο Λαμιώτη, πρώην εθνοφύλακα.

Μετά την 12ωρη συνεδρίαση το δικαστήριο αναγνώρισε τον πρότερο σύννομο βίο του κατηγορουμένου και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Επίσης του επέβαλε περιοριστικούς όρους: α) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, β) την παρουσία του κάθε μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και γ) να μην πλησιάσει ποτέ ξανά τις δύο κοπέλες που υπήρξαν θύματά του.

Η μητέρα του δεν άντεξε την όλη διαδικασία και λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της δίκης

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια ενός νεαρού άνδρα περιέγραψαν σήμερα οι δύο κοπέλες 25 και 36 ετών σήμερα, στο δικαστήριο Λαμίας.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν τον κατήγγειλε μια Γαλλίδα που κρατούσε όμηρο. Η 40χρονη κατάφερε να του ξεφύγει πριν από περίπου ένα χρόνο, μαρτυρώντας στις Αρχές όλα όσα είχε βιώσει. Όταν συνελήφθη ο 34χρονος παρουσιάστηκαν δύο ακόμα γυναίκες που τον κατηγόρησαν.

Ήθελε να με έχει σκλάβα του σεξ - Με βίαζε με την απειλή όπλου

Η πρώτη μάρτυρας ξεκίνησε να περιγράφει όλα όσα έζησε, τρέμοντας."Δεν είχαμε ποτέ φυσιολογική ερωτική επαφή. Ήμουν δεμένη σε χέρια και πόδια, φιμωμένη με μαντήλια και ταινίες. Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια η να βάλει περισσότερη κόλα στην ταινία που είχε βάλει στο πρόσωπο μου γιατί ξεκολλούσε". Δεν ακούγονταν οι αντιδράσεις μου γιατί ανέβαζε τον ήχο της τηλεόρασης, με εκβίαζε ενώ ήθελα να δώσω τέλος…» ανέφερε στο δικαστήριο.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε μία άλλη φορά που την είχε δεμένη και της κόλλησε ένα πιστόλι στο κεφάλι ρωτώντας την: «Πώς αισθάνεσαι που θα πεθάνεις;». Αμέσως μετά ισχυρίζεται πως τη βίασε. Τόνισε μάλιστα πως ο 34χρονος το απολάμβανε όταν εκείνη ήταν δεμένη.

«Με ήθελε δούλα του»

Η δεύτερη κοπέλα φοβισμένη πλησίασε την έδρα και υποστήριξε ότι ο 35χρονος την είχε πείσει ότι δεν είναι άξια να βρει κάποιον άλλον που να την θέλει και παρά τα όσα είχε τραβήξει πλάι του την έπειθε να τον συναντά.
Κατέθεσε πως «ήθελε να γίνω δούλα του.

Η απολογία του 35χρονου πρώην εθνοφύλακα

«Είχα ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα τα οποία τα μοιραζόμουν. Δε βίασα καμία τους…», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος, προβάλλοντας και την απορία, τι είχε να κερδίσει αν φερόταν έτσι. Υποστήριξε μάλιστα ότι όλα όσα κατέθεσαν οι τρεις γυναίκες εναντίον του ήταν εξαιτίας της παθολογικής τους ζήλιας και του ερωτικού τους πάθος για κείνον.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo