Επίσκεψη αρχηγού Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής στη Σάμο

Newsroom L&O 04-12-2019 15:33
Επίσκεψη αρχηγού Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής στη Σάμο
Στο πλαίσιο της παρακολούθησης του επιχειρησιακού σχεδιασμού των λιμενικών αρχών του Ανατολικού Αιγαίου, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος

Τη Σάμο επισκέφθηκε, χθες Τρίτη, ο αρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, στο πλαίσιο της παρακολούθησης του επιχειρησιακού σχεδιασμού των λιμενικών αρχών του Ανατολικού Αιγαίου, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος. Τον κ. Κλιάρη συνόδευε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Χριστιανός.

Ο αρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σάμου, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τον Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου όπου και συνομίλησε με τα στελέχη των λιμενικών αρχών, τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γεώργιο Στάντζο, τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη, τον υποδιοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε., καθώς και τον αστυνομικό διευθυντή της διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo