Εγκαίνια νέων τμημάτων Αιμοδοσίας και Πυρηνικής Φυσικής στο 424 ΓΣΝΕ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 28-11-2019 21:14
  • image-0
  • image-1
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού συνεχάρη το προσωπικό

Τα εγκαίνια των νέων τμημάτων Αιμοδοσίας και Πυρηνικής Φυσικής στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ) της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά. 

Ο Αρχηγός, στον χαιρετισμό που απεύθυνε στη διάρκεια της τελετής, μεταξύ άλλων, τόνισε τη σημασία που έχουν τα νέα τμήματα, την συνεχή προσπάθεια που γίνεται από την Υπηρεσία για την αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών που προσφέρονται στα στελέχη, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό για τη διατήρησή τους σε υψηλό επίπεδο. 

Ο ίδιος συνεχάρη το προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό, στρατιωτικό και πολιτικό, για την άριστη παρουσία του, το υψηλό επαγγελματικό και επιστημονικό υπόβαθρο, καθώς και την συνεχή προσφορά του στην φροντίδα των στελεχών του Στρατού Ξηράς αλλά και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και των οικογενειών τους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής του Γ΄ ΣΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Διοικητής του 424 ΓΣΝΕ, Ταξίαρχος Μιχαήλ Ιωσηφίδης, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, αντιπροσωπεία στελεχών, καθώς και πλήθος κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo