ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Συνάντηση Κουμουτσάκου με εκπροσώπους Οικουμενικού Πατριαρχείου και Αγίας Έδρας

Newsroom L&O 27-11-2019 21:04
Συνάντηση Κουμουτσάκου με εκπροσώπους Οικουμενικού Πατριαρχείου και Αγίας Έδρας
Τόνισε τη σημαντική διάσταση της αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση ενός ζητήματος που υπερβαίνει τα όρια και τις δυνατότητες κάθε χώρας ξεχωριστά

Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας σχετικά με το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος κατά την διάρκεια των συναντήσεων που είχε σήμερα με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Αδριανουπόλεως και εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ελλάδα, Αμφιλόχιο, καθώς και με τον Αποστολικό Νούντσιο της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα, αρχιεπίσκοπο Σάβιο Χον Τάι-Φάι.

Ο κ. Κουμουτσάκος ενημέρωσε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, προκειμένου τόσο το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και η Αγία Έδρα να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί και τις διεθνείς πρωτοβουλίες που λαμβάνει η χώρα μας ενόψει της ευρωπαϊκής συζήτησης για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε τη σημαντική διάσταση της αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση ενός ζητήματος που υπερβαίνει τα όρια και τις δυνατότητες κάθε χώρας ξεχωριστά και απαιτεί συνεργασία και συλλογική δράση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo