Σοκ στην Αττική: Γονείς εξέδιδαν τα παιδιά τους σε ζευγάρι

Newsroom L&O 26-11-2019 08:15 Τελευταία ενημέρωση: 26-11-2019 08:18
Σοκ στην Αττική: Γονείς εξέδιδαν τα παιδιά τους σε ζευγάρι
Τι καταγγέλλουν η δασκάλα των διδύμων και ο παππούς τους

Σύμφωνα με την καταγγελία για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού 9 ετών, την έκαναν η γυναίκα που διάβαζε τα παιδιά και ο παππούς τους. Οι γονείς στην Ανατολική Αττική φέρονται να εξέδιδαν τα δίδυμα παιδιά τους σε ζευγάρι.

Όπως ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους και σύμφωνα με το Star, τα παιδιά είχαν μια περίεργη συμπεριφορά κάθε φορά που εκείνα επέστρεφαν από επίσκεψη τους σε συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο ισχυρισμός της δασκάλας

«Παρατήρησα ότι κάθε φορά που πήγαιναν στο συγκεκριμένο σπίτι τα παιδιά γύριζαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν επιθετικά. Κάποια στιγμή είδα ότι το κορίτσι ήταν κοκκινισμένο ψηλά στο εσωτερικό των μηρών της. Τη ρώτησα ποιος το έκανε αυτό και μου απάντησε ένας κύριος. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά και περισσότερο το κορίτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά η δασκάλα των παιδιών.

Το κατηγορητήριο

Μετά τις καταγγελίες το τμήμα ανηλίκων ξεκίνησε έρευνα. Η υπόθεση έφτασε σε ανακριτή και ακολούθησαν συλλήψεις. Σύμφωνα, μάλιστα, με το κατηγορητήριο οι γονείς των παιδιών εξέδιδαν τα παιδιά τους έναντι αμοιβής.

Ο πατέρας έχει καταδικαστεί σε 14 χρονια για ασέλγεια στα ανήλικα παιδιά.

Ο 67χρονος που φέρεται να ασελγούσε αρνείται κάθε κατηγορία και αποδίδει τις καταγγελίες σε δόλο τόσο της δασκάλας όσο και του παππού των παιδιών.

Η δικαιοσύνη είχε αντίθετη άποψη από τον κατηγορούμενο. Του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, βιασμό κατά συρροή και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Τα παιδιά σήμερα είναι 15 ετών και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την ερχόμενη εβδομάδα.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo