24 C
Athens
21.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Αρχίζει η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τo βιασμό ταξιτζή


    Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα οδηγηθεί σήμερα ο ηθοποιός Γ.Κ. ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός 24χρονου οδηγού ταξί σε απόμερη τοποθεσία πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, στις 13 Νοεμβρίου του 2018.
    Ο 30χρονος ηθοποιός, που αρνείται τις κατηγορίες, παραπέμπεται να δικαστεί από δικαστές και ενόρκους με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο του αποδίδει τις κατηγορίες του βιασμού της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
    «Στην Αθήνα στις 13/11/2018 με σωματική βία, συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα, εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξη» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο δικαστικό βούλευμα για τον κατηγορούμενο καλλιτέχνη.
    Κατά τους δικαστές μέλη του συμβουλίου που εξέδωσαν το βούλευμα, ο ηθοποιός που κρίθηκε προφυλακιστέος για τη συγκεκριμένη υπόθεση από τον περασμένο Νοέμβριο, αναισθητοποίησε τον οδηγό ταξί και στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος του.
    Συγκεκριμένα, στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται: «Ειδικότερα στην Αθήνα την 13-11-2018 και περί ώρα 18:30 μ.μ. επιβιβάσθηκε στο ταξί που οδηγούσε ο (…) και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Μοναστηρακίου στο μαγαζί με την επωνυμία (…) όπου χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική-χαλαρωτική ουσία».
    Στη συνέχεια, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όταν το θύμα ξαναμπήκε στο ταξί για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς το Γκάζι και ήπιε μερικές γουλιές από τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει ερωτική έξαψη. Αυτό φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο ηθοποιός για να τον οδηγήσει πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, όπου τον εξανάγκασε σε ασελγή πράξη, αφού προηγουμένως είχε βεβαιωθεί πως το θύμα είχε χάσει τις αισθήσεις του.
    «Ο κατηγορούμενος, χωρίς να έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενεργώντας με πρόθεση, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο και είχε στην κατοχή του προς ιδία αποκλειστικά χρήση απαγορευμένες ουσίες» αναφέρεται ακόμα στο βούλευμα, το οποίο είχε διατάξει μάλιστα τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού.
    Τέλος, να σημειωθεί ότι ο 30χρονος ηθοποιός έχει καταθέσει μήνυση για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες σε βάρος του οδηγού ταξί υποστηρίζοντας ότι όλα όσα κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή και εισαγγελέα εναντίον του, είναι ψευδή.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ