• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Φρίκη στα Πατήσια - Σκυλιά κατασπάραξαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους

Μιχάλης Τεζάρης 21-11-2019 14:39 Τελευταία ενημέρωση: 21-11-2019 15:00
Φρίκη στα Πατήσια - Σκυλιά κατασπάραξαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους
Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου, όταν ο γιος της ηλικιωμένης εντόπισε τη μητέρα του νεκρή στο δωμάτιό της

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η τραγική ιστορία γύρω από τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Η 84χρονη γυναίκα στα Πατήσια, άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια αλλά στη συνέχεια αυτό που συνέβη, είναι αντικείμενο μελέτης.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου, όταν ο γιος της ηλικιωμένης εντόπισε τη μητέρα του νεκρή στο δωμάτιό της και το πρόσωπό της γεμάτο αίματα από τα δαγκώματα των πέντε σκυλιών που φρόντιζε η 84χρονη.

Ο γιος της ειδοποίησε αμέσως την ΕΛ.ΑΣ, με τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών να σοκάρονται με το θέαμα που αντίκρισαν. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της ηλικιωμένης διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά και πολλές κακώσεις από την επίθεση των πέντε σκυλιών που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

Γιατί δαγκώνουν τα σκυλιά τους νεκρούς

Όπως αναφέρουν επιστημονικές μελέτες τα σκυλιά σπεύδουν να βοηθήσουν το αφεντικό τους όταν διαπιστώσουν ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Αμέσως αρχίζει να γλύφει το πρόσωπό του και να γρυλίζει, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον ξυπνήσει και να ειδοποιηθεί βοήθεια. Όταν ο άνθρωπος όμως πεθάνει, τότε η μη αντίδραση στις κινήσεις του σκύλου, μπορεί να του προκαλέσει πανικό, που ενδεχομένως μπορεί να φτάσει μέχρι και σε δάγκωμα ή επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo