ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενόπλων ληστών στην Κυψέλη

Μιχάλης Τεζάρης 21-11-2019 07:26
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενόπλων ληστών στην Κυψέλη
Ένοπλη ληστεία στην Κυψέλη - Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

Ένοπλη ληστεία σε καφετέρια στην οδό Καυκάσου στην Κυψέλη και μια απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην ίδια οδού, πραγματοποίησαν δύο άτομα σε διάστημα λίγων λεπτών το βράδυ της Τετάρτης.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί που έκαναν εκτεταμένες έρευνες εντοπισμού τους, επιχειρώντας να ψάξουν ακόμη και χώρο υπό κατάληψη κτιρίου.

Όλα ξεκίνησαν στις 22:50 το βράδυ όταν δύο άτομα που φορούσαν κράνη, εισέβαλαν σε καφέ στην Καυκάσου 151 και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία με τους δράστες αμέσως μετά να επιχειρούν να κλέψουν κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Καυκάσου 134. Αστυνομικοί που μετέβησαν εκεί ξεκίνησαν αναζητήσεις σύμφωνα με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων. Ένας κάτοικος της περιοχής υποστήριξε πως τα δύο άτομα μπήκαν σε σχολείο που βρίσκεται υπό κατάληψη στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο με αποτέλεσμα να προκληθεί στιγμιαία αναταραχή καθώς οι μαθητές πίστεψαν πως οι αστυνομικοί ήθελαν να εκκενώσουν το χώρο, αλλά μετά από συζητήσεις και εξηγήσεις οι μαθητές ανέφεραν στους αστυνομικούς πως εντός του χώρου δεν υπάρχουν ληστές πάρα μόνο μαθητές.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην διάθεσή τους βίντεο από τη δράση των ληστών και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo