«Όχι εδώ»: Αυτό είναι το σποτ για τον αντικαπνιστικό νόμο (βίντεο)

Newsroom L&O 19-11-2019 19:32 Τελευταία ενημέρωση: 19-11-2019 19:33
«Όχι εδώ»: Αυτό είναι το σποτ για τον αντικαπνιστικό νόμο (βίντεο)
«Αρκεί ένας νόμος για να τα πετύχουμε όλα αυτά; Δεν αρκεί χρειάζεται να είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά»

«Έχουμε ξανακούσει εξαγγελίες για το κάπνισμα σωστά; Και όλοι  έχουμε τις αμφιβολίες μας, σωστά;  Και όμως σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σήμερα κάνουμε μαζί μια νέα αρχή!». Έτσι ξεκινά το σποτ του υπουργείου Υγείας για τον αντικαπνιστικό νόμο, που έχει ως κεντρικό σύνθημα το «όχι εδώ»

Όπως αναφέρεται στο σποτ, «το κάπνισμα αποκλείεται από όλους τους κλειστούς ή στεγασμένους δημόσιους χώρους και τους ιδιωτικούς χώρους εργασίας. Όλους, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς παραθυράκια. Χώροι εστίασης, κέντρα διασκέδασης, δημόσιοι οργανισμοί, νοσοκομεία, κυλικεία», ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο κάπνισμα σε αυτοκίνητα που επιβαίνουν παιδιά, γήπεδα, παιδικές χαρές, πάρκα κ.λπ..

Και το σποτ καταλήγει: «Αρκεί ένας νόμος για να τα πετύχουμε όλα αυτά; Δεν αρκεί χρειάζεται να είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά. Οι καπνιστές και οι μη καπνιστές, οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι. Οι γονείς, οι αθλητές, οι νέοι, οι ηλικιωμένοι. Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουμε όλοι. Και όλοι μαζί, κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Κάπνισμα; Όχι εδώ!».

 

Διαβάστε και: Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά του καπνίσματος: Τα πρόστιμα, οι ελεγκτές και οι ζώνες απαγόρευσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo