Ο θρίαμβος Τσιτσιπά, οι «οιωνοσκόποι» του διαδικτύου και το... πρωθυπουργικό γούρι

Newsroom L&O 18-11-2019 17:40 Τελευταία ενημέρωση: 18-11-2019 17:42
Ο θρίαμβος Τσιτσιπά, οι «οιωνοσκόποι» του διαδικτύου  και το...  πρωθυπουργικό γούρι
Κόντρα σε όλα τα «δυσοίωνα προγνωστικά» και τα κακόβουλα σχόλια ο θρίαμβος Τσιτσιπά με πρωθυπουργική παρουσία στο Λονδίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το βράδυ της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019 εισήλθε στο πάνθεον των μεγάλων του τένις και καταχωρήθηκε με ανεξίτηλα γράμματα στους σπουδαίους του ελληνικού αθλητισμού.

Νίκησε στο Λονδίνο στον τελικό των ΑTP Finals τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ με 2- 1 σετ (6-7, 6-2, 7-6).

Για να φθάσει όμως στον τελικό ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας έπρεπε να αποκλείσει τον επίσης μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ και είχε για «παρέα» έναν άνθρωπο ο οποίος τελικά του έφερε γούρι... κόντρα σε όλα τα troll τα οποία με κακόβουλο τρόπο χαρακτηρίζουν «γκαντέμη», αφού δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν με όρους πολιτικής.

Στο Λονδίνο και στην O2Arena της βρετανικής πρωτεύουσας βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του Στέφανου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ανατράπηκαν τα «δυσοίωνα προγνωστικά» ορισμένων.

«Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, αλλά με καλή παρέα» έγραψε ο Τσιτσιπάς στο Instagram, προαναγγέλλοντας νέους θριάμβους με παρόντα έναν πολιτικό που ενδεχομένως να αποτελέσει για τον Έλληνα τενίστα ό,τι η καγκελάριος Μέρκελ για τις νίκες της εθνική Γερμανίας:Με ορισμένες παρουσίες στο γήπεδο η ομάδα δεν χάνει ποτέ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo