Νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση μητέρας και κόρης δίνει μαρτυρία - φωτιά

Newsroom L&O 16-11-2019 17:09
Νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση μητέρας και κόρης δίνει μαρτυρία - φωτιά
Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει η μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη φωτογραφείου

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση μητέρας και κόρης στην Κατερίνη ενώ μία μαρτυρία περιπλέκει την υπόθεση. Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους παραμένουν άκαρπες για 8η ημέρα ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην πόλη της Κατερίνης με τα λεγόμενά του δίνει άλλη τροπή, εάν τελικά επιβεβαιωθούν.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είπε ότι, «αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του και έδειχναν ευδιάθετες. «Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο».
Πρόσθεσε ότι οι δύο γυναίκες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία.
«Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν», συνέχισε. Μητέρα και κόρη αγνοούνται από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου.

Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Έκτοτε αγνοούνται. Ο πατέρας και σύζυγος μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους είχε φιλονικία με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα», είπε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo