Εξαρθρώθηκε σπείρα με 22 κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία

Newsroom L&O 16-11-2019 15:43
Εξαρθρώθηκε σπείρα με 22 κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία
Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 20 και 19 χρόνων συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου
Έκαναν... υπερωρίες από την περασμένη Δευτέρα ως την Τετάρτη τρεις νεαροί «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων, που είχαν διαπράξει τουλάχιστον 22 κλοπές με πλούσια λεία αξίας 23.000 ευρώ σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Ωστόσο, εντοπίστηκαν όταν πήγαν σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων για να πουλήσουν τα κλοπιμαία.

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 20 και 19 χρόνων συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου που καραδοκούσαν στην επιχείρηση, καθώς περίμεναν ότι αυτοί που είχαν «σηκώσει» 20 κιλά χαλκού από την αποθήκη μιας γυναίκας στο Στράτο θα πήγαιναν εκεί για να τα πουλήσουν. Μάλιστα, στην ίδια μάντρα ανακύκλωσης κατέσχεσαν 11 κλεμμένα ηλεκτρικά μοτέρ και αντλίες, δύο αλυσοπρίονα, ένα χορτοκοπτικό, τέσσερις μπαταρίες αυτοκινήτου και διάφορα εργαλεία, τα οποία είχαν πωλήσει οι δράστες στον υπεύθυνο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι τους τελευταίους δύο μήνες είχαν διαπράξει άλλες 21 κλοπές σε αγροκτήματα, αποθήκες, ένα αντλιοστάσιο, ένα θερμοκήπιο και μια επιχείρηση και είχαν αρπάξει καλώδια μήκους περίπου 170 μέτρων, γεωργικά εργαλεία και μπαταρίες αγροτικών οχημάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κατασχέθηκαν τα δυο οχήματα που χρησιμοποιούσαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo