Κίνδυνος για "νέο Γρηγορόπουλο": Προβοκάτσια ή πραγματικότητα;

Α. Μ. Δαρείος 16-11-2019 07:57 Τελευταία ενημέρωση: 16-11-2019 07:59
Κίνδυνος για
Η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου νεαρού δεν αποτελεί τη μνήμη μόνο μιας στυγερής εκτέλεσης από έναν αστυνομικό - λειτουργό του κράτους, αλλά αποτελεί και μνήμη παράδοσης της Αθήνας σε έναν κύκλο ανομίας, καταστροφών και λεηλασιών δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Πληθαίνουν οι φωνές για τον τρόμο της επανάληψης του σκηνικού της 6ης Δεκεμβρίου του 2008, μάλιστα εξ αφορμής δήλωσης που φέρεται να έκανε προ ημερών ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας "κάποιοι θέλουν νέο Γρηγορόπουλο ".

Όλες αυτές οι φωνές ανησυχούν για αυτό το ενδεχόμενο; ή δημιουργούν κλίμα φυσιολογικής συνέπειας και αντίδρασης, των αντεξουσιαστών αρχικά , των φοιτητών στη συνέχεια, συμπαρασύροντας όλο το εκπαιδευτικό κίνημα στη συνέχεια ;

Η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου νεαρού δεν αποτελεί τη μνήμη μόνο μιας στυγερής εκτέλεσης από έναν αστυνομικό - λειτουργό του κράτους, αλλά αποτελεί και μνήμη παράδοσης της Αθήνας σε έναν κύκλο ανομίας, καταστροφών και λεηλασιών δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στο όνομα της μνήμης του νεαρού που ξεχάστηκε και θάφτηκε στα αποκαΐδια των καταστροφών τους.

Η δολοφονία έγινε η αφορμή να επικρατήσει το "μπάχαλο" η "ιερή αγανάκτηση' που καθαγίαζε το χέρι του κάθε κουκουλοφόρου που εκτόξευε βόμβες μολότοφ και βύθιζε τη χώρα σε πολιτική κρίση και εθνική ανυποληψία. Πίσω από τους λοβοτομημένους θιασώτες του πλιάτσικου των καταστημάτων και των Μολότοφ που μετέτρεψαν την Αθήνα σε Στάλινγκραντ , κρυβόταν επιμελώς μια κομματική, δημοσιογραφική βιομηχανία προπαγάνδας που τροφοδοτούσε με "ιδεολογία " ενθάρρυνσης και προτροπής, άλλα κυρίως βάφτιζε σε Δημοκρατία και επανάσταση το φασισμό της αναρχοκρατίας.

Άραγε μήπως σήμερα αυτή η βιομηχανία προπαγάνδας αρχίζει να βρίσκει χώρο δράσης και επανεμφάνισης στο κοινωνικοπολιτικό προσκήνιο ;

Μια επέμβαση την αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, κατάφερε να επισκιάσει επικοινωνιακά την σύλληψη και ακρωτηριασμό μιας τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας, η κάνη από το Καλάσνικοφ παρότι δεν είχε κρυώσει από τις αποτυχημένες απόπειρες εναντίον αστυνομικών, είχε γεμίσει τη θαλάμη του για το επόμενο χτύπημα. Τα στειλιάρια οι κουκούλες και τα κράνη χρίστηκαν "κοινωνικό φαινόμενο των μπαχαλάκιδων "και επαναστατικά λάβαρα από τους κομματικούς και ιδεολογικούς ινστρούχτορες , η αστυνομοκρατία σκίασε τους ανυπεράσπιστους πολίτες με την πυκνή παρουσία της , ένα πανό που γράφει "λαέ χτυπάνε τα παιδιά σου " αποτέλεσε τον "συμβολικό ακτιβισμό" με όχημα ένα τρόλεϊ του οποίου οι επιβάτες ήταν έτοιμοι να τραγουδήσουν το "ένα το χελιδόνι".

Ξεχάστηκε ότι τα γκλοπς τα έφερε η Αστυνομία και επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ασκούσαν βία όταν τα χρησιμοποιούσαν για να διαλύσουν τη διαμαρτυρία στο Πισοδέρι εναντίον όσων διαμαρτυρόταν για την συμφωνία των Πρεσπών. Τότε ήταν όπλα χρήσιμα εναντίον των ιδεολογικών τους αντιπάλων .

Έτσι κάπως "υφαίνεται "το χαλί της προσπάθειας να ερεθιστούν τα αντανακλαστικά των αστρατολόγητων αντεξουσιαστών , των καταφρονημένων πολιτών, των θερμόαιμων φοιτητών , των ευκολόπιστων μαθητών, των μισθοφόρων αλλοδαπών.

Οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι ως προφήτες στοχοποιούν τα ΜΑΤ ως ικανά να σαμποτάρουν την πολιτική του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη διαβλέποντας σε αυτά χαρακτηριστικά Κορκονέα που θα τινάξουν το πολιτειακό σκηνικό στον αέρα, έτσι ώστε αν εκπληρωθεί η προφητεία να έχουν προειδοποιήσει για το τεράστιο κύμα αντίδρασης στην αστυνομοκρατία, ένα κύμα όμοιο εκείνου του 2008!

Ξεχνούν όμως ότι τα " Δεκεμβριανά "ή η "Μαρφίν " αποτέλεσαν τραγικές αφορμές να πέσουν οι μάσκες των κουκουλοφόρων επαναστατών, των αριβιστών πολιτικών εξουσιολάγνων που τους προστάτευαν και τους χάιδευαν , αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο τους μένοντας για πέντε χρόνια στην εξουσία. Η τιμή στον αντιδικτατορικό αγώνα είναι δικαίωμα όλων των πολιτών, η 17η Νοέμβρη αποτελεί ημέρα μνήμης χωρίς να αποτελεί την ευκαιρία και τη θρυαλλίδα που θα πυροδοτήσει τον "ευσεβή πόθο" της κατάλυσης του κράτους και της επανάληψης του Δεκέμβρη του 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo