Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Καλιφόρνια - Τουλάχιστον επτά τραυματίες

Newsroom L&O 14-11-2019 18:29 Τελευταία ενημέρωση: 14-11-2019 19:17
Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Καλιφόρνια - Τουλάχιστον επτά τραυματίες
Η αστυνομία λέει ότι ο ύποπτος δεν έχει εξουδετερωθεί ακόμη


Επεισόδιο ένοπλης βίας σημειώθηκε σε γυμνάσιο στην περιοχή Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια, βορείως του Λος Άντζελες.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν στο σχολείο «Σίγκας» από τα πυρά αγνώστου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.  Δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η αστυνομία λέει ότι ο ύποπτος, που έχει ασιατικά χαρακτηριστικά και φορά μαύρα ρούχα, δεν έχει εξουδετερωθεί ακόμη.  Το λύκειο «Σίγκας »και όλα τα σχολεία στην περιφέρεια Ουίλιαμ Σ. Χαρτ έχουν αποκλειστεί. 

Ο σερίφης της κομητείας του Λος Αντζελες κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να αμπαρώσουν τις πόρτες τους. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο λύκειο Saugus, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Οι μαθητές, ο ένας πίσω από τον άλλον, έχοντας μερικές φορές τα χέρια ψηλά στον αέρα, απομακρύνθηκαν από το λύκειο. Το λύκειο αυτό και αρκετά παρακείμενα κτίρια έχουν αποκλειστεί, όπως και όλα τα σχολεία στην περιφέρεια Ουίλιαμ Σ. Χαρτ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC Λος 'Αντζελες κάνει λόγο για επτά θύματα, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό.
Ο απολογισμός των ανθρώπων που επλήγησαν από τα πυρά διαφέρει, άλλα μμε κάνουν λόγο για τρεις ανθρώπους και άλλα ανεβάζουν τον αριθμό στους επτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo