Παράσταση διαμαρτυρίας των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Μιχάλης Τεζάρης 13-11-2019 17:38
Παράσταση διαμαρτυρίας των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη
Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου

Στα όρια των αντοχών τους έχουν φτάσει οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα ΜΑΤ που καλούνται να σηκώσουν δυσανάλογο φόρτο εργασίας, με την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη να αποφασίζει να προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την έδρα της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης.

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, τονίζεται πως, « οι διμοιρίες μετακινούνται διαρκώς σε όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για μέτρα τάξης σε κάθε είδους εκδηλώσεις, ενώ κάθε 28 ημέρες αποσπώνται σε νησιά για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, με διάρκεια απόσπασης 15 ημέρες.

Οι μετακινήσεις αυτές, έχουν καταστήσει τους Αστυνομικούς, μετανάστες στην ίδια τους την χώρα». Παράλληλα καταγγέλλουν συνεχή αποδυνάμωση της διεύθυνσης και τονίζει πως, « Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έχει εξαντλήσει κάθε μέσο για την άμβλυνση των προβλημάτων και τη διευκόλυνση του προσωπικού της ΔΑΕΘ.

Εντούτοις, προς λύπη όλων μας, αποδεικνύεται ότι κανένας υπηρεσιακός παράγοντας δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στις οικογένειες των εργαζομένων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo