Κλειστά χαρτιά μέχρι την τελευταία στιγμή κρατάει ο Δ. Τζανακόπουλος - Τι είπε για την Προανακριτική

Newsroom L&O 12-11-2019 09:16 Τελευταία ενημέρωση: 12-11-2019 09:22
Κλειστά χαρτιά μέχρι την τελευταία στιγμή κρατάει ο Δ. Τζανακόπουλος - Τι είπε για την Προανακριτική
Πώς σχολίασε τις αναβολές στην κατάθεση Φρουζή

Πρόσωπα της ημέρας οι κ. Τζανακόπουλος και Πολάκης σήμερα, καθώς έχοντας εξαιρεθεί από τις διαδικασίες της Προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο, όλοι αναμένουν τη στάση που θα κρατήσουν τελικά στην αποψινή συνεδρίαση.

Κοντός ψαλμός αλληλούια

Χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του, αλλά καταδεικνύοντας την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ η Προανακριτική Επιτροπή να συνεχίσει τις εργασίες της, ο Δημήτρης Τζανακοπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος και ο Παύλος Πολάκης  διά της πλαγίας οδού, περιγράφοντας τις αρχές στις οποίες θα στηριχτούν.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως η στάση τους δεν πρόκειται να υπηρετήσει την επικοινωνιακής εικόνα της υπόθεσης, αλλά θα καθοριστεί από δύο βασικές αρχές:

  1. την υπεράσπιση της συνταγματικής νομιμότητας καθώς οι ίδιοι θεωρούν την εξαίρεσή τους ανυπόστατη και ανύπαρκτη σε οποιοδήποτε νομικό σύμπαν και
  2. 2. τη διάθεσή τους να μην δώσουν κανένα πρόσχημα στη ΝΔ να συνεχίσει να παρακωλύει και να εμποδίζει τη λειτουργία της Εξεταστικής, όπως ο κ. Τζανακόπουλος θεωρεί ότι ήδη πράττει.

Για τις αναβολές στην κατάθεση Φρουζή

Σε ό,τι αφορά την κατάθεση Φρουζή, υποστήριξε ότι αυτή αναβλήθηκε τρεις φορές εξαιτίας της στάσης της ΝΔ που επέλεξε να ανοίξει το θέμα της εξαίρεσης των δύο βουλευτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo