Η ληστεία που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Newsroom L&O 09-11-2019 15:23 Τελευταία ενημέρωση: 09-11-2019 15:28
Η ληστεία που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»
Από ληστεία στον Χολαργό άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι που οδήγησε στη μεγάλη επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική και στο «ξήλωμα» της οργάνωσης «Επαναστατική Aυτοάμυνα».

Από ληστεία στον Χολαργό άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι που οδήγησε στη μεγάλη επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική και στο «ξήλωμα» της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Εκεί είχε τραυματιστεί ελαφρά ο ένας από τους ληστές ο οποίος και αναζητείται. Το άτομο αυτό είναι γνωστός αντιεξουσιαστής, βασικός διαχειριστής της κατάληψης  Gare στα Εξάρχεια, ενώ είχε εξεταστεί και η συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», χωρίς όμως να έχει αποδειχτεί.

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έγινε μετά από ληστεία πρακτορείου ΟΠΑΠ στην οδό 17 Νοέμβρη στον Χολαργό το βράδυ της  21ης Οκτωβρίου 2019, όταν δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα (είχε κλαπεί από την Πεύκη) εισέβαλαν στο πρακτορείο, έκλεψαν άγνωστο χρηματικό ποσό και φεύγοντας εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα, αφού προηγουμένως καθάρισαν τα ίχνη τους με χλωρίνη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο μέλη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» να ετοίμαζαν νέο χτύπημα και γι αυτό προσπαθούν μετά από αξιοποίηση στοιχείων να ταυτοποιήσουν τον πιθανό στόχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo