Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο 41χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική και είχε εμπλοκή με τον Επαναστατικό Αγώνα

Newsroom L&O 09-11-2019 13:32 Τελευταία ενημέρωση: 09-11-2019 14:10
Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο 41χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική και είχε εμπλοκή με τον Επαναστατικό Αγώνα
Στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής η Οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα - Εχουν προσαχθεί 15 άτομα - Εχουν συλληφθεί δύο άνδρες και μια γυναίκα - Ο ένας από τους συλληφθέντες είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» και είχε συλληφθεί μαζί με τους Μαζιώτη και Ρούπα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O ο Β.Σ. είναι ο 41χρονος που συνελλήφθη από την Αντιτρομοκρατική και είχε εμπλοκή με τον Επαναστατικό Αγώνα.

Ένα από τα άτομα που επίσης καταζητούνται είναι γνωστός της Αντιτρομοκρατικής καθώς συμμετείχε σε επεισόδια στα Εξάρχεια.

Στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται η Οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Που βρέθηκε το οπλοστάσιο από την Αντιτρομοκρατική

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O το οπλοστάσιο βρέθηκε στον Χολαργό.

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική. Τα δύο βασικά μέλη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Πρόκειται για δυο άντρες ηλικίας 41 και 45 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στη Γαλλική Πρεβεία, έξω απο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη σε κλούβα των ΜΑΤ, στην πρεσβεία του Μεξικού, και το 2014 πάλι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με καλάσνικοφ, που συνολικά από τις επιθέσεις αυτές είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί από τις σφαίρες.

Πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική αναφέρουν οτι η οργάνωση ετοίμαζε επιθέσεις σε ολη τη χώρα, καθώς διέθετε οπλοστάσιο,

Από τους δυο συλληφθέντες ο 41χρονος είχε συλληφθεί το 2010 μαζί με τον Μαζιώτη και τη Ρούπα αμέσως μετά τη δολοφονία του Λάμπρου Φούντα στον Νέο Κόσμο, ενώ ο 46χρονος δεν είχε συλληφθεί ποτέ, ομως ηταν ανερχόμενο πρόσωπο στο σύγχρονο αντάρτικο πόλης. Η αρχή του τέλους για την οργάνωση ήταν μια ληστεία που διέπραξαν στις 21 Οκτωβρίου σε καταστημα ΟΠΑΠ στο Χολαργό. Τότε, το όπλο του 46χρονου εκπυρσοκρότησε κατά λάθος και τραυμάτισε τον 41χρονο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo