ΠΟΑΣΥ: Καταλυτική η παρέμβαση του συνδικαλιστικού κινήματος

Newsroom L&O 08-11-2019 18:53
ΠΟΑΣΥ: Καταλυτική η παρέμβαση του συνδικαλιστικού κινήματος
«Γιατί η συνδικαλιστική δράση επιβάλλεται να αντιπαλεύει κρατούσες αντιλήψεις και συνθήκες»

«Η κοινή και συντονισμένη προσπάθεια της Ομοσπονδίας με τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας, με αποδέκτες την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα με φυσικό επακόλουθο να δρέπουμε τους καρπούς των αγώνων προς όφελος των συναδέλφων μας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

«Ενδεικτική των καθημερινών μας παρεμβάσεων είναι η έκδοση της υπ' αριθμ. 1647/19/2349700 διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία οι μετακινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων και δη αυτών των Διμοιριών Υποστήριξης προς αντιμετώπιση των μεταναστευτικών & προσφυγικών ροών, εντάσσονται στο πρόγραμμα και τη χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασφάλειας  Εσωτερικών Συνόρων και όχι στον Κρατικό Προϋπολογισμό».

«Ο τεκμηριωμένος γραπτός και προφορικός λόγος του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σε συνδυασμό με τις συνεχείς και δια ζώσης παρεμβάσεις, αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για την επίτευξη των στόχων μας και την παροχή συνδικαλιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Με το υπ' αριθμ. 503/2/8ε από 04/11/2019 έγγραφό μας, ως απόρροια των  αντίστοιχων με το θέμα εγγράφων των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων, έτυχαν θετικής έκβασης, που αν μη τι άλλο καταδεικνύει γιατί η συνδικαλιστική δράση επιβάλλεται να αντιπαλεύει κρατούσες αντιλήψεις και συνθήκες, που δυνητικά δυσχεραίνουν την λειτουργία του Σώματος και την εν γένει δομή των Υπηρεσιών του Κράτους σε ευαίσθητα ζητήματα των ημερών, όπως και το προαναφερόμενο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo