Επίσκεψη Ρώσων στρατιωτικών στο «Πολεμικό Μουσείο»

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 08-11-2019 16:31
Επίσκεψη Ρώσων στρατιωτικών στο «Πολεμικό Μουσείο»
Η ρωσική αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πλοίαρχο, τακτικό Διοικητή, τον Αντιπλοίαρχο κυβερνήτη της φρεγάτας, ένα πλωτάρχη μέλος του πληρώματος της φρεγάτας

Επίσημη επίσκεψη και ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο πραγματοποίησε αντιπροσωπείας Ρώσων ανώτερων αξιωματικών του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, μετά τον κατάπλου της φρεγάτας “Yaroslav Mudriy” στo λιμάνι του Πειραιώς.

Η ρωσική αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πλοίαρχο, τακτικό Διοικητή, τον Αντιπλοίαρχο κυβερνήτη της φρεγάτας, ένα πλωτάρχη μέλος του πληρώματος της φρεγάτας καθώς και τον Αντιπλοίαρχο Βοηθό Ναυτικό Ακόλουθο της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Οι Ρώσοι συνοδεύονταν από αξιωματικό-σύνδεσμο του ΓΕΝ με αυτούς για όσο διάστημα θα παραμείνουν στον Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη αυτή στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας των Ρώσων ναυτικών διεξήχθη στο πλαίσιο του υφιστάμενου «Προγράμματος Εθιμοτυπικών Επισκέψεων» μεταξύ των δύο Κρατών.

«Οι εντυπώσεις από την περιήγηση στα εκθέματα του Πολεμικού Μουσείου - άριστες, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα του Κυβερνήτου της Ρωσικής Φρεγάτας στο Βιβλίο Επισκεπτών του Μουσείου», όπως σημειώνεται σχετικώς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo