ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

«Γάζωσαν» αστυνομικό με 150 σφαίρες - Είχε συλλάβει το γιο του Ελ Τσάπο (Βίντεο)

Newsroom L&O 08-11-2019 11:01 Τελευταία ενημέρωση: 08-11-2019 13:38
closevideo
«Γάζωσαν» αστυνομικό με 150 σφαίρες - Είχε συλλάβει το  γιο του Ελ Τσάπο (Βίντεο)
Μαφιόζικη εκτέλεση αστυνομικού που συνέλαβε τον γιο του Ελ Τσάπο

Δύο δολοφόνοι «γάζωσαν» στην κυριολεξία με 150 σφαίρες αστυνομικό που είχε βοηθήσει στην επιχείρηση σύλληψης του γιου του Ελ Τσάπο στο Μεξικό, μία επιχείρηση η οποία τελικά εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Κάμερα ασφαλείας εμπορικού κέντρου κατέγραψε τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης του 32χρονου αστυνομικού στην Κουλιακάν, την πόλη που θεωρείται «πρωτεύουσα» του καρτέλ Σιναλόα.

Η εκτέλεση έγινε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κουλιακάν, η οποία θεωρείται η βάση του καρτέλ Σιναλόα.

Τον αστυνομικό φαίνεται πως τον παρακολουθούσαν οι δολοφόνοι του κατά την διάρκεια της διαδρομής του προς το εμπορικό κέντρο.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι δράστες με το κόκκινο αυτοκίνητο να φτάνουν δευτερόλεπτα μετά το λευκό Nissan που οδηγούσε το θύμα.

Οι δράστες με γοργές κινήσεις και με πυροβόλα στα όπλα στα χέρια, προσεγγίζουν το λευκό αυτοκίνητο και το «γαζώνουν». με συνολικά 150 σφαίρες. Αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την τελευταία του πνοή στην θέση του οδηγού.

Ο αστυνομικός ο οποίος δολοφονήθηκε με αυτό τον βάναυσο τρόπο είχε παίξει ενεργό ρόλο στην επιχείρηση σύλληψης του γιου, Οβίντιο Γκουζμάν Λόπεζ, του Ελ Τσάπο η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο καθώς το καρτέλ Σιναλόα εγκλώβισε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι τελευταίοι να τον παραδώσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo