• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δυσαρεστημένοι οι τραπεζίτες με την «έφοδο» της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τέσσερις συστημικές τράπεζες

lawandorder.gr 07-11-2019 14:52 Τελευταία ενημέρωση: 07-11-2019 14:53
Δυσαρεστημένοι οι τραπεζίτες με την «έφοδο» της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τέσσερις συστημικές τράπεζες
Εμφανίστηκαν κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα κεντρικά γραφεία των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Δυσαρέσκεια εκφράζουν υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η «έφοδος» των περίπου 100 ελεγκτών της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τέσσερις συστημικές τράπεζες το πρωί.

Εμφανίστηκαν κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα κεντρικά γραφεία των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και τα στοιχεία που ζητήθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφορούσαν στο ζήτημα των χρεώσεων και η σχετική έρευνα έγινε προκειμένου να διακριβωθεί εάν υπήρξαν εναρμονισμένες πρακτικές ή όχι, αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Μεταξύ άλλων, ζητήθηκαν έγγραφα, ενώ έγινε και αντιγραφή του περιεχομένου «σκληρών δίσκων». Εμφανώς δυσαρεστημένοι οι τραπεζίτες κάνουν λόγο για πρωτοφανείς σκηνές, που παραπέμπουν σε κινηματογραφικές ταινίες.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ελεγκτές της Επιτροπής φαίνεται, πως απέκλεισαν τα γραφεία των ανωτάτων στελεχών, απαγορεύοντας την επικοινωνία με τους υπόλοιπους ορόφους. 

Ένας εκ των «ράμπο» της Επιτροπής φέρεται να «κατέσχεσε» τον χαρτοφύλακα τραπεζίτη, προκαλώντας αντιδράσεις άλλων τραπεζικών στελεχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo