• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα κεντρικά τραπεζών

lawandorder.gr 07-11-2019 12:59 Τελευταία ενημέρωση: 07-11-2019 13:05
Έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα κεντρικά τραπεζών
Για τις χρεώσεις
Έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα κεντρικά γραφεία των τραπεζών είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στα κεντρικά γραφεία τραπεζών, ζήτησε από τα στελέχη να απομακρυνθούν χωρίς να αγγίξουν τίποτε και ερευνούν τα γραφεία τους.

Οι λόγοι της εφόδου για την οποία δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες καθώς είναι σε εξέλιξη εικάζεται ότι συνδέονται με την πολιτική επιβολής προμηθειών από τις τράπεζες. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πως ακούει από την αγορά πως οι τρεις από τις τέσσερις τράπεζες έχουν συνεννοηθεί για την επιβολή προμηθειών.

Η πληροφορία για την έφοδο έχει επιβεβαιωθεί και από επίσημη πηγή χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος. Φαίνεται ότι πρόκειται για ταυτόχρονη έφοδο κλιμακίων της Επιτροπής σε περισσότερες από μία συστημικές τράπεζες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού πραγματοποιούν τώρα έλεγχο σε τουλάχιστον δύο από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες. Επισημαίνεται ότι ο έλεγχος αφορά τα γραφεία των ανωτάτων στελεχών των τραπεζών και όχι διευθυντών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo