17.6 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Αυτός είναι ο 55χρονος πατέρας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ (Εικόνα)


    O 55χρονος Γεώργιος Ψαρράς του Δημητρίου, πατέρας τριών παιδιών είναι ο εργάτης που έχασε τη ζωή του από την έκρηξη στη ΛΑΡΚΟ.
    Το τραγικό είναι ότι και ο αδελφός του εργάζεται στη ΛΑΡΚΟ. Μάλιστα αρχικά άκουσε για κάποιο ατύχημα και όπως ο ίδιος είπε, δεν έδωσε σημασία «γιατί συμβαίνουν ανά διαστήματα». Λίγη ώρα μετά πληροφορήθηκε για θανατηφόρο συμβάν και μάλιστα για τον ίδιο του τον αδελφό!
    Σε απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, μέχρι αύριο την ώρα της κηδείας.
    Εκτοξεύτηκε 15 μέτρα ο εργάτης και διαμελίστηκε
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος εργάτης είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ωστόσο αυτά δεν στάθηκαν ικανά για να του σώσουν τη ζωή. Με την έκρηξη το θύμα εκτοξεύτηκε 15 μέτρα και διαμελίστηκε.
    Κατάθεση δίνουν με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ο διευθυντής της εταιρείας, οι δύο επιστάτες και ο προϊστάμενος του τμήματος που εργαζόταν το θύμα.
    Ο χώρος που σημειώθηκε η έκρηξη σφραγίστηκε, ενώ τις επόμενες μέρες εμπειρογνώμονες αναμένεται να αποσαφηνίσουν τις συνθήκες του συμβάντος.
    Σημειώνεται από το 2009 έχουν σημειωθεί έξι, έχουν σημειωθεί έξι δυστυχήματα, που στοίχισαν τη ζωή σε εργαζόμενους, ενώ τελευταίο θύμα ήταν τον Ιούλιο ένας 33χρονος.
    Διαβάστε επίσης:
    Δυστύχημα ΛΑΡΚΟ: Εκτοξεύτηκε 15 μέτρα ο εργάτης και διαμελίστηκε – «Σφραγίστηκε» ο χώρος – (Εικόνες)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ