• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πιερρακάκης: Ανήκουμε σε όσους συντάσσονται με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα

lawandorder.gr 02-11-2019 17:17
Πιερρακάκης: Ανήκουμε σε όσους συντάσσονται με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα
Σημειώνει ότι όσα ψηφίζει η κυβέρνηση αποτελούν προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ


Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, αναφέρει ότι «αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια νέα διαχωριστική γραμμή» μεταξύ εκείνων που «εμμένουν στο παλαιό πολιτικό λεξιλόγιο και σε παραδοσιακές λύσεις και συνθήματα της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90» και εκείνων που «ενίοτε και με ετερόκλητες καταγωγές, αθροιστικά συντάσσονται με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα και να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει τόσο σε διεθνές όσο και σε περιφερειακό επίπεδο».

«Είναι απολύτως καθαρό πως εμείς ανήκουμε στη δεύτερη και όχι στην πρώτη κατηγορία» τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο κ. Πιερρακάκης είπε στη συνέντευξή του ότι το σχέδιο νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα» ενσωματώνει τις «πιο σύγχρονες αντιλήψεις και εξελίξεις τόσο σε περιβαλλοντικά θέματα, όσο και σε εργασιακά».

Σημειώνει ότι όσα ψηφίζει η κυβέρνηση αποτελούν προεκλογικές δεσμεύσεις τής ΝΔ και προσθέτει ότι η κυβέρνηση «έχει αποδείξει τη διάθεση για ευρείες, ακόμα και ευρύτατες πλειοψηφίες, όχι όμως σε βάρος των αρχών και των θέσεων για τις οποίες μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες».

Τέλος, ερωτηθείς για τη συμμετοχή του, «όντας στέλεχος προερχόμενο από την Κεντροαριστερά» σε μια κυβέρνηση της ΝΔ, απάντησε «πιστεύω στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενώσει τους Έλληνες και η συνεργασία μου με όλους ανεξαιρέτως τους υπουργούς είναι άριστη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo