Σύσκεψη του ΥΦΕΘΑ Αλκ.Στεφανή με τους Διοικητές όλων των Στρατιωτικών Εργοστασίων και των τριών Κλάδων

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 01-11-2019 21:05 Τελευταία ενημέρωση: 01-11-2019 21:09
Σύσκεψη του ΥΦΕΘΑ Αλκ.Στεφανή με τους Διοικητές όλων των Στρατιωτικών Εργοστασίων και των τριών Κλάδων
Η σύσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε καθώς το ΥΠΕΘΑ αναγνωρίζει στα Στρατιωτικά Εργοστάσια των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα ρόλο «πολλαπλασιαστή ισχύος»

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα – λόγω του αντικειμένου της – σύσκεψη των Διοικητών όλων των Στρατιωτικών Εργοστασίων όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Στρατηγό ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του Υπουργείου. 

Η σύσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε καθώς το ΥΠΕΘΑ αναγνωρίζει στα Στρατιωτικά Εργοστάσια των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα ρόλο «πολλαπλασιαστή ισχύος» για την Άμυνα της Ελλάδος, και σε αυτήν συμμετείχαν επίσης, οι Διευθυντές Γ΄ Κλάδου των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Αμύνης, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, οι Διοικητές/Διευθυντές συναφών Μονάδων και Υπηρεσιών των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και όλοι οι αρμόδιοι φορείς που εμπλέκονται με τη λειτουργία των Στρατιωτικών Εργοστασίων.

Χθες εξάλλου, ο ΥΦΕΘΑ είχε δεχθεί στο γραφείο του και είχε συνεργασία μαζί του με τον πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, John Philp  με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τη διμερή αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών  και δυνατότητες περαιτέρω εμβαθύνσεώς της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo