Νέα σύσκεψη Υγειονομικού υπό τον ΥΦΕΘΑ Αλκ.Στεφανή

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 31-10-2019 16:04 Τελευταία ενημέρωση: 31-10-2019 16:58
Νέα σύσκεψη Υγειονομικού υπό τον ΥΦΕΘΑ Αλκ.Στεφανή
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Διευθύνσεις και Διοικήσεις όλων των Υγειονομικών Διευθύνσεων και των στρατιωτικών νοσοκομείων 

Σύσκεψη, όλων των υπηρεσιακών υγειονομικών παραγόντων του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, η δεύτερη στη σειρά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του αρμόδιου Υφυπουργού Στρατηγού ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Στην προαναφερθείσα σύσκεψη Υγειονομικού συμμετείχαν οι Διευθύνσεις και Διοικήσεις όλων των Υγειονομικών Διευθύνσεων και των στρατιωτικών νοσοκομείων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ).

Πιο συγκεκριμένα, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Διευθυντές Υγειονομικού των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Αμύνης, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, οι Διευθύνσεις των νοσηλευτικών υπηρεσιών  των Στρατιωτικών Νοσοκομείων (ΣΝ), οι Διευθύνσεις Φαρμακείων των ΣΝ, οι Διευθύνσεις Οδοντιάτρων των ΣΝ, οι Διευθυντές και οι Διοικητές Κτηνιατρικού, οι Διοικητές και Διευθυντές Σπουδών των στρατιωτικών σχολών Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), οι Διευθυντές Υγειονομικού μεγάλων σχηματισμών, καθώς και ο διοικητής της 441 Αποθήκης Βάσεως Υγειονομικού Υλικού (ΑΒΒΥ). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη παρόμοια σύσκεψη είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και αντικείμενο των συσκέψεων αυτών είναι «η ενημέρωση για το επιτελούμενο έργο τους, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το μέλλον, τις προκλήσεις και τις προοπτικές των στρατιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo