Απάντηση Βορίδη σε Πολάκη - Τζανακόπουλο: Τέτοια έκαναν οι χρυσαυγίτες

lawandorder.gr 30-10-2019 10:50
Απάντηση Βορίδη σε Πολάκη - Τζανακόπουλο: Τέτοια έκαναν οι χρυσαυγίτες
Οι κ.κ. Πολάκη και Τζανακόπουλου ισχυρίστηκαν ότι θα είναι παρόντες στην Προανακριτική, παρά την εξαίρεσή τους, σημειώνοντας μάλιστα: «ας τολμήσουν να φέρουν τη φρουρά να μας απομακρύνει».

Ο Μάκης Βορίδης απάντησε στα λεγόμενα των κ.κ. Πολάκη και Τζανακόπουλου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι θα είναι παρόντες στην Προανακριτική, παρά την εξαίρεσή τους, σημειώνοντας μάλιστα: «ας τολμήσουν να φέρουν τη φρουρά να μας απομακρύνει».

«Οι τελευταίοι που έκαναν αυτά ήταν οι χρυσαυγίτες και νομίζαμε ότι τελειώσαμε», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Σκάι. Μάλιστα περιέγραψε το τι θα συμβεί σε περίπτωση που αρνηθούν να εγκαταλείψουν την αίθουσα όπου θα συνεδριάζει η επιτροπή.

«Από την στιγμή που δεν είναι μέλη της επιτροπής, είναι τρίτοι βουλευτές. Υπάρχουν μέτρα που προβλέπει ο κανονισμός. Το πρώτο είναι ότι εγείρεται ο Πρόεδρος και του κάνει παρατήρηση. Στην συνέχεια επαπειλείται ποινή. Στην συνέχεια στο τέλος του ζητούν την απομάκρυνση. Αν δεν απομακρυνθεί καλείται η φρουρά να τον απομακρύνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo