Ο Α. Στεφανής στην 1η ΤΑΞΑΣ και στο 303 ΠΕΒ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 23-10-2019 20:40
Ο Α. Στεφανής στην 1η ΤΑΞΑΣ και στο 303 ΠΕΒ
Ο ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ, όπου περιηγήθηκε σε χώρους του αεροδρομίου, όπως τους χώρους εκπαιδεύσεως χειριστών των νέων ελικοπτέρων επιθετικής αναγνωρίσεως OH-58D Kiowa Warrior

Την έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας και το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως στη Λάρισα, επισκέφθηκε διαδοχικώς ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ Αντιστράτηγο Αντώνιο Νομικό και τον Διοικητή της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο. 

Αρχικώς, ο ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ, όπου περιηγήθηκε σε χώρους του αεροδρομίου, όπως τους χώρους εκπαιδεύσεως χειριστών των νέων ελικοπτέρων επιθετικής αναγνωρίσεως OH-58D Kiowa Warrior, το Κέντρο Συντονισμού Υποστηρίξεως Φιλοξενούντος Έθνους (HNSCC), το υπόστεγο συντηρήσεως ελικοπτέρων UH-1H και OH-58D, κ.λπ.. Στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του αεροδρομίου του Στεφανοβικίου.

Ακολούθησε η επίσκεψή του στο 303 ΠΕΒ, μαζί με τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ (επίσης «μαυροσκούφη») Στρατηγό ε.α. Βασίλειο Τελλίδη, όπου ο ΥΦΕΘΑ ενημερώθηκε για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του εργοστασίου και της γραμμής παραγωγής με τη χρήση του νέου ξηραντηρίου πλακών συσσωρευτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo