• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Βόμβα» Γεωργιάδη: Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές

lawandorder.gr 23-10-2019 17:29 Τελευταία ενημέρωση: 26-10-2019 08:50
«Βόμβα» Γεωργιάδη: Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές
«Πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και για την τιμολόγηση φαρμάκων»

Απασφάλισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας μια δήλωση που αναμένεται να πυροδοτήσει νέα πολιτική κόντρα.

Μιλώντας πριν λίγο στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονται στην είσοδο της Βουλής, ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο Τσίπρας και Πολάκης να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρίες.

Συγκεκριμένα, η κ. Γεωργιάδης είπε τα εξής: «Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες, γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική αναγκάζομαι να το πω! Θεωρώ, λοιπόν, ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και για την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς. Καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo