Αρχηγικό… week end!

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 18-10-2019 21:57
Αρχηγικό… week end!
Πλούσιο τριήμερο για τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού

Ένα υπερπλήρες τριήμερο περιμένει τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, αρχής γενομένης από σήμερα. 

Πιο συγκεκριμένα και συμφώνως με το επίσημο πρόγραμμα του Αρχηγού, σήμερα βρίσκεται στα Τρίκαλα, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) του Στρατού Ξηράς, για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας των νέων πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής. 

Ακολούθως με το αυτοκίνητό του θα μεταβεί στη Νέα Χαλκηδώνα και στην έδρα του Συγκροτήματος Στρατηγικών Μεταφορών του ΣΞ, για ενημέρωση από τη διοίκηση, επιθεώρηση των χώρων, υλικού και εγκαταστάσεών του και ομιλία στο προσωπικό.

Αύριο, Σάββατο, ο Αρχηγός θα επισκεφθεί την έδρα του ιστορικού 10ου Συντάγματος Πεζικού (10ου ΣΠ) στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και θα μεταβεί προς επίσκεψη επιτηρητικών φυλακίων του Στρατού μας στη ζώνη ευθύνης του, καθώς και στο παλαιό οχυρό της «Γραμμής Μεταξά», το Ιστίμπεη, στην κορφή του όρους Μπέλλες, όπου λειτουργεί και ένα όμορφο Μουσείο της Μάχης των Οχυρών.

Τέλος, μεθαύριο Κυριακή, ο Αρχηγός θα μεταβεί στο Σιδηρόκαστρο, όπου θα παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την Κυριακάτικη εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων του τοπικού Τάγματος, μαζί με μία άσκηση που έχουν ετοιμάσει!

Καθόλου άσχημα για ένα ολόκληρο… «πσκ» (Παρασκευοσαββατοκύριακο)!

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo