Κλιμάκιο του 251 ΓΝΑ στην Ανάφη για παροχή υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 18-10-2019 20:25
  • image-0
  • image-1
  • image-2
  • image-3
Πραγματοποιήθηκαν 134 ιατρικές επισκέψεις

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η τριήμερη επίσκεψη στην Ανάφη του υγειονομικού κλιμακίου ιατρών και νοσηλευτών διαφόρων ειδικοτήτων του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ιατρικής φροντίδος στους κατοίκους του νησιού.

Συμφώνως με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΑ, συνολικώς πραγματοποιήθηκαν 134 ιατρικές επισκέψεις, 10 υπερηχογραφικοί έλεγχοι καρδιάς, 2 ιατρικές εξετάσεις κατ’ οίκον, ενώ χορηγήθηκαν και ατομικά δελτία Υγείας μαθητών.

Στη διάρκεια της παραμονής του προαναφερθέντος ιατρικού/νοσηλευτικού κλιμακίου στο νησί, πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής του Διευθυντή της Διευθύνσεως Υγειονομικού του ΓΕΑ, Υποπτέραρχο (ΥΙ) Δημήτριο Χατζηγεωργίου , διάλεξη με θέμα την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλιμάκιο αποτελείτο από 9 αξιωματικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (παιδιάτρου, οφθαλμιάτρου, ορθοπεδικού, παθολόγου, πνευμονολόγου, καρδιολόγου, ωτορινολαρυγγολόγου, χειρουργού), 2 αξιωματικούς νοσηλεύτριες, καθώς και έναν υπαξιωματικό βοηθό νοσοκόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo