Σε ακριτικές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς

lawandorder.gr 17-10-2019 21:50
  • image-0
  • image-1
  • image-2
Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά για τα κατά τόπους ζητήματα που άπτονται των θεμάτων της Πολιτικής Προστασίας

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι επισκέψεις του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, στα πλέον προκεχωρημένα παραμεθόρια Πυροσβεστικά κλιμάκια των ακριτικών περιοχών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αρχικά επισκέφτηκε τις Μουριές του Κιλκίς και έπειτα βρέθηκε στο Νευροκόπι της Δράμας, στα Δίκαια του Έβρου, αλλά και στη Σαμοθράκη και στη Θάσο. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο γενικός γραμματέας πραγματοποίησε συναντήσεις με δημάρχους, αυτοδιοικητικά στελέχη της ΠΠ και στελέχη του ΠΣ. Στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά για τα κατά τόπους ζητήματα που άπτονται των θεμάτων της ΠΠ, καθώς και για γενικότερα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος. 

Παράλληλα, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Πεζοπόρου Τμήματος της 2ης ΕΜΑΚ στην Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, αναλύθηκαν οι επιχειρησιακές προτεραιότητες αλλά και λειτουργικά ζητήματα που άπτονται των νέων δομών της ΓΓΠΠ με την πρόληψη και την ετοιμότητα να αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητα της.

Κατά την διάρκεια όλων των επισκέψεων, ο γενικός γραμματέας συνοδευόταν από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Βασίλειο Ματθαιόπουλο και τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδας και Θράκης, Υποστράτηγο Σπυρίδων Βαρσάμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo